Pracownik produkcji spożywczej

Oferta nr 69/11/2020 Zgłoszona przez: MBP Tarnów

oferta_sczegoly_lokal
Tarnów, MAŁOPOLSKIE
oferta_sczegoly_wynagr
od 17.5 do 19 PLN System pracy godzinowy
oferta_sczegoly_data
od 18.11.2020 do 31.12.2020

Warunki pracy i płacy

Miejsce pracy:

Tarnów, MAŁOPOLSKIE

Zakres obowiązków:

Obsługa formiarek pierogowych, ręczne dozowanie farszu, sprawdzanie procentowej zawartości ciasta i farszu, pakowanie indywidualne i zbiorcze. Praca w systemie 4 brygadowym (Izm. 7.00 - 15.00, II zm. 15.00 - 23.00, III zm. 23.00 - 7.00)

Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie

Praca tymczasowa oferowana przez agencję:

TAK

Wymiar czasu pracy:

nie dotyczy

Liczba godzin pracy w tygodniu:

nie dotyczy

Data rozpoczęcia:

20.11.2020

Wynagrodzenie brutto:

od 17.5 do 19 PLN System pracy godzinowy

System wynagradzania:

nie dotyczy

Zawód:

Pozostali pracownicy wykonujący prace proste gdzie indziej niesklasyfikowani

Zapewnienie zakwaterowania:

NIE

Zatrudnienie od zaraz:

NIE

Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:

NIE

Praca w wolne dni:

NIE

Sposób aplikowania

Sposób aplikowania:

kontakt przez OHP

Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:

Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

Nazwa jednostki:

MBP Tarnów

Adres jednostki:

33-100 Tarnów, ul. Mościckiego 27

Osoba do kontaktu:

Renata Wróbel

Numer telefonu:

146219565

E-mail:

mbp.tarnow@ohp.pl

Pozostałe dane

Liczba miejsc pracy:

10

W tym dla niepełnosprawnych:

0

Termin oferty:

od 18.11.2020 do 31.12.2020

Wymagania

Wymagania konieczne

Zawód:

Kucharz*

Kod strony: #A1S02