pracownik restauracji

Oferta nr 2/1/2021 Zgłoszona przez: MCK Namysłów

oferta_sczegoly_lokal
Oleśnica, DOLNOŚLĄSKIE
oferta_sczegoly_wynagr
od 19 PLN 19,00 brutto/h + premia 1,00zł brutto/h
oferta_sczegoly_data
od 12.01.2021 do 31.01.2021

Warunki pracy i płacy

Miejsce pracy:

Oleśnica, DOLNOŚLĄSKIE

Zakres obowiązków:

przygotowywanie produktów (kanapek, sałatek, napojów, deserów) oraz obsługa urządzeń,prace magazynowe, uzupełnianie zapasów, sprzedaż produktów, obsługa kasy fiskalnej, kompletowanie i wydawanie zamówień, prace porządkowe w sali, kuchni i terenie wokół restauracji

Rodzaj umowy:

Umowa na okres próbny

Praca tymczasowa oferowana przez agencję:

NIE

Wymiar czasu pracy:

1/1

Zmianowość:

inna

Liczba godzin pracy w tygodniu:

40

Data rozpoczęcia:

15.01.2021

Data zakończenia pracy:

14.02.2021

Wynagrodzenie brutto:

od 19 PLN 19,00 brutto/h + premia 1,00zł brutto/h

System wynagradzania:

Czasowy ze stawką miesięczną

Zawód:

Pracownik przygotowujący posiłki typu fast food

Zapewnienie zakwaterowania:

NIE

Zatrudnienie od zaraz:

NIE

Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:

NIE

Praca w wolne dni:

NIE

Sposób aplikowania

Sposób aplikowania:

kontakt przez OHP

Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:

Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

Nazwa jednostki:

MCK Namysłów

Adres jednostki:

46-100 Namysłów, Pułaskiego 3b/2

Osoba do kontaktu:

Justyna Wojtowicz

Numer telefonu:

508-597-998

E-mail:

mcknamyslow@ohp.opole.pl

Wymagane dokumenty:

CV

Pozostałe dane

Liczba miejsc pracy:

5

W tym dla niepełnosprawnych:

5

Termin oferty:

od 12.01.2021 do 31.01.2021

Uwagi:

Praca w systemie 1/1,3/4 etatu,1/2 etatu. Godziny pracy do ustalenia z pracodawcą. Praca również dla pełnoletnich uczniów /studentów/bezrobotnych. Pełen pakiet szkoleń. Darmowy dojazd do restauracji z centrum Oleśnicy. Zatrudnienie odbywa się cyklicznie.

Wymagania

Wymagania inne

ukończone 18 lat, książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych, Doświadczenie w gastronomii nie jest wymagane.

Kod strony: #A1S02