Wykrawacz mięsa – rzeźnik

Oferta nr 9790687 Zgłoszona przez: WK MAŁOPOLSKA

oferta_icons_lokal
Helsinki , Finlandia
oferta_icons_stawka
od 2300 do 5500 EUR Wynagrodzenie uzależnione od umiejętności
oferta_icons_data
od 19.12.2018 do 31.03.2019

Warunki pracy i płacy

Miejsce pracy:

Helsinki , Finlandia

Zakres obowiązków:

Praca na taśmie przy rozbiorze i wykrawaniu mięsa reniferów, łosi, bydła oraz świni

Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas nieokreślony

Praca tymczasowa oferowana przez agencję:

NIE

Wymiar czasu pracy:

1/1

Zmianowość:

dwie zmiany

Liczba godzin pracy w tygodniu:

40

Data rozpoczęcia:

02.01.2019

Wynagrodzenie brutto:

od 2300 do 5500 EUR Wynagrodzenie uzależnione od umiejętności

System wynagradzania:

Czasowy ze stawką miesięczną

Zawód:

Rzeźnik-wędliniarz

Zapewnienie wyżywienia:

NIE

Zapewnienie zakwaterowania:

NIE

Zatrudnienie od zaraz:

NIE

Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:

NIE

Praca w wolne dni:

NIE

Sposób aplikowania

Sposób aplikowania:

kontakt przez OHP

Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:

E-mail do doradcy EURES w tytule proszę wpisać "Wykrawacz mięsa - rzeźnik"

Nazwa jednostki:

WK MAŁOPOLSKA

Adres jednostki:

Kraków,

Osoba do kontaktu:

Krzysztof Borek

Numer telefonu:

+18 441-35-87 wew.38

E-mail:

k.borek@ohp.pl

Język aplikacji:

angielski

Wymagane dokumenty:

CV w języku angielskim

Pozostałe dane

Liczba miejsc pracy:

5

W tym dla niepełnosprawnych:

0

Termin oferty:

od 19.12.2018 do 31.03.2019

Uwagi:

Pracodawca zapewnia pomoc w znalezieniu zakwaterowania oraz pomaga załatwić procedury administracyjne (bank, pozyskanie fińskiego numeru ubezpieczenia społecznego).

Wymagania

Doświadczenie

Wymagane doświadczenie:

2 lata

Wymagania konieczne

Wykształcenie:

zasadnicze zawodowe, typ :brak

Znajomość języków:

angielski, w mowie :dobra, w piśmie : dobra
czeski, w mowie :dobra, w piśmie : dobra
węgierski, w mowie :dobra, w piśmie : dobra

Umiejętności:

Umiejętność posługiwania się nożem

Wymagania inne

Znajomość jednego z trzech języków: angielskiego, czeskiego lub węgierskiego, doświadczenie w pracy przy wykrawaniu mięsa, umiejętność pracy w zespole

Kod strony: #A1S02