Pracownik serwisu

Oferta nr 10000-1167254154-S Zgłoszona przez: WK PODKARPACKA

oferta_icons_lokal
Bad Füssing, Niemcy
oferta_icons_stawka
od 1700 EUR Wynagrodzenie zależne od kwalifikacji i doświadczenia zawodowego.
oferta_icons_data
od 28.01.2019 do 25.03.2019

Warunki pracy i płacy

Miejsce pracy:

Bad Füssing, Niemcy

Zakres obowiązków:

Przygotowanie restauracji do serwisu, zapewnienie sprzętu roboczego. Witanie gości, zapewnienie stolika i opieka nad gośćmi. Odpowiedzialność za sprawną obsługę w restauracji i / lub w barze. Serwowanie jedzenia i napojów. Profesjonalne nakrycie stołów.

Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas nieokreślony

Praca tymczasowa oferowana przez agencję:

NIE

Wymiar czasu pracy:

1/1

Zmianowość:

inna

Liczba godzin pracy w tygodniu:

40

Data rozpoczęcia:

28.01.2019

Wynagrodzenie brutto:

od 1700 EUR Wynagrodzenie zależne od kwalifikacji i doświadczenia zawodowego.

System wynagradzania:

Czasowy ze stawką miesięczną

Zawód:

Kelner*

Zapewnienie wyżywienia:

NIE

Zapewnienie zakwaterowania:

NIE

Zatrudnienie od zaraz:

TAK

Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:

NIE

Praca w wolne dni:

TAK

Sposób aplikowania

Sposób aplikowania:

kontakt przez OHP

Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:

mailowo, osobiście

Nazwa jednostki:

WK PODKARPACKA

Adres jednostki:

Rzeszów,

Osoba do kontaktu:

Hubert Podgórny

Numer telefonu:

+48 17 8523910 w. 34

E-mail:

h.podgorny@ohp.pl

Język aplikacji:

angielski
niemiecki

Wymagane dokumenty:

CV w języku niemieckim lub angielskim, list motywacyjny oraz dokumenty potwierdzające kwalifikacje zawodowe/ doświadczenie należy przesyłać na adres mailowy doradcy EURES: h.podgorny@ohp.pl W tytule maila proszę wpisać numer oferty pracy i nazwę stanowiska.

Pozostałe dane

Liczba miejsc pracy:

3

W tym dla niepełnosprawnych:

0

Termin oferty:

od 28.01.2019 do 25.03.2019

Wymagania

Wymagania konieczne

Wykształcenie:

zasadnicze zawodowe, typ :gastronomiczne

Znajomość języków:

niemiecki, w mowie :dobra, w piśmie : przeciętna

Umiejętności:

Umiejętności organizacyjne.

Wymagania inne

Wymagane szkolenie w gastronomii lub doświadczenie w pracy w obsłudze restauracji. Wymagane umiejętności organizacyjne i umiejętność pracy w zespole. Elastyczność, niezawodność, zaangażowanie, odporność, dobre maniery i odpowiednie zachowanie, otwartość i serdeczność. Kompetentne usługi dla gości.

Kod strony: #A1S02