Specjalista restauracji

Oferta nr 10000-1167745158-S Zgłoszona przez: WK PODKARPACKA

oferta_icons_lokal
Bad Tölz, Niemcy
oferta_icons_stawka
od 1800 EUR
oferta_icons_data
od 28.01.2019 do 25.03.2019

Warunki pracy i płacy

Miejsce pracy:

Bad Tölz, Niemcy

Zakres obowiązków:

Zapewnienie gościom satysfakcji i troska o gości. Ekskluzywna obsługa gastronomiczna w restauracji i podczas organizowanych imprez. Planowanie i realizacja poszczególnych wydarzeń. Świadczenie usług zgodnych z obowiązującymi standardami jakości.

Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas nieokreślony

Praca tymczasowa oferowana przez agencję:

NIE

Wymiar czasu pracy:

1/1

Zmianowość:

inna

Liczba godzin pracy w tygodniu:

40

Data rozpoczęcia:

28.01.2019

Wynagrodzenie brutto:

od 1800 EUR

System wynagradzania:

Czasowy ze stawką miesięczną

Zawód:

Kelner*

Zapewnienie wyżywienia:

NIE

Zapewnienie zakwaterowania:

NIE

Zatrudnienie od zaraz:

TAK

Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:

NIE

Praca w wolne dni:

TAK

Sposób aplikowania

Sposób aplikowania:

kontakt przez OHP

Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:

mailowo, osobiście

Nazwa jednostki:

WK PODKARPACKA

Adres jednostki:

Rzeszów,

Osoba do kontaktu:

Hubert Podgórny

Numer telefonu:

+48 17 8523910 w. 34

E-mail:

h.podgorny@ohp.pl

Język aplikacji:

angielski
niemiecki

Wymagane dokumenty:

CV w języku niemieckim lub angielskim, list motywacyjny oraz dokumenty potwierdzające kwalifikacje zawodowe/ doświadczenie należy przesyłać na adres mailowy doradcy EURES: h.podgorny@ohp.pl W tytule maila proszę wpisać numer oferty pracy i nazwę stanowiska.

Pozostałe dane

Liczba miejsc pracy:

1

W tym dla niepełnosprawnych:

0

Termin oferty:

od 28.01.2019 do 25.03.2019

Wymagania

Wymagania konieczne

Wykształcenie:

zasadnicze zawodowe, typ :inne

Znajomość języków:

niemiecki, w mowie :dobra, w piśmie : dobra

Umiejętności:

Umiejętność zarządzania hotelem

Wymagania inne

Wymagana wiarygodność i poczucie odpowiedzialności, przyjazna, serdeczna postawa, wysoka świadomość, odporność, niezależny sposób pracy, umiejętność zarządzanie hotelem lub doświadczenie w gastronomii.

Kod strony: #A1S02