Pracownik serwisu - gastronomia i hotelarstwo

Oferta nr 10000-1163620002-S Zgłoszona przez: WK PODLASKA

oferta_icons_lokal
Winterberg , Niemcy
oferta_icons_stawka
od 1964 EUR miesięcznie. Wynagrodzenie według taryfy DEHOGA, zależne od kwalifikacji i doświadczenia zawodowego pracownika.
oferta_icons_data
od 01.02.2019 do 15.03.2019

Warunki pracy i płacy

Miejsce pracy:

Winterberg , Niemcy

Zakres obowiązków:

Doradzanie gościom w zakresie wyboru jedzenia i napojów. Serwowanie zamówień i realizacja płatności/rachunków.

Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony

Praca tymczasowa oferowana przez agencję:

NIE

Wymiar czasu pracy:

1/1

Zmianowość:

inna

Liczba godzin pracy w tygodniu:

40

Data rozpoczęcia:

01.02.2019

Data zakończenia pracy:

15.03.2019

Wynagrodzenie brutto:

od 1964 EUR miesięcznie. Wynagrodzenie według taryfy DEHOGA, zależne od kwalifikacji i doświadczenia zawodowego pracownika.

System wynagradzania:

Czasowy ze stawką miesięczną

Zawód:

Kelner*

Zapewnienie wyżywienia:

NIE

Zapewnienie zakwaterowania:

TAK

Zatrudnienie od zaraz:

TAK

Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:

NIE

Praca w wolne dni:

TAK

Sposób aplikowania

Sposób aplikowania:

kontakt przez OHP

Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:

mailowo, osobiście

Nazwa jednostki:

WK PODLASKA

Adres jednostki:

Białystok,

Osoba do kontaktu:

Agnieszka Kruszewska

Numer telefonu:

+ 48 85 651 61 87

E-mail:

a.kruszewska@ohp.pl

Język aplikacji:

angielski
niemiecki

Wymagane dokumenty:

CV w języku niemieckim lub angielskim oraz referencje należy przesyłać na adres mailowy doradcy EURES: a.kruszewska@ohp.pl W tytule maila proszę wpisać: Niemcy – Pracownik serwisu oraz nr oferty: 10000-1163620002-S

Pozostałe dane

Liczba miejsc pracy:

5

W tym dla niepełnosprawnych:

0

Termin oferty:

od 01.02.2019 do 15.03.2019

Wymagania

Wymagania konieczne

Wykształcenie:

zasadnicze zawodowe, typ :gastronomiczne

Znajomość języków:

macedoński, w mowie :przeciętna, w piśmie : przeciętna

Uprawnienia:

Ukończone szkolenie w branży gastronomicznej.

Umiejętności:

Umiejętność pracy zespołowej oraz umiejętności komunikacyjne

Zawód:

Kelner*

Wymagania inne

Wymagana znajomość języka niemieckiego na poziomie A2. Umiejętność pracy zespołowej, umiejętności komunikacyjne lub kilkuletnie doświadczenie zawodowe. Szkolenie w zakresie gastronomii i / lub wiedza w tej dziedzinie lub zainteresowania działalnością gastronomiczną. Podstawowa wiedza dotycząca obsługi barowej, obsługi restauracji, obsługi a la carte oraz umiejętność doradzania gościom w zakresie wyboru jedzenia i napojów.

Kod strony: #A1S02