Pomocnik szefa kuchni

Oferta nr 10000-1167135043-S Zgłoszona przez: WK PODKARPACKA

oferta_icons_lokal
Burg , Niemcy
oferta_icons_stawka
od 2086 EUR
oferta_icons_data
od 09.07.2019 do 31.10.2019

Warunki pracy i płacy

Miejsce pracy:

Burg , Niemcy

Zakres obowiązków:

Udzielanie wskazówek pracownikom dot. poprawnej technicznie pracy, porządku i czystości. Zapewnienie właściwego przechowywania żywności. Staranne użycie wszystkich materiałów eksploatacyjnych i sprzętu roboczego. Stała kontrola własnego stanowiska pracy. Włączenie nowych pracowników i stażystów do pracy. Przestrzeganie podanych obliczeń dotyczących wykorzystania towarów. Praca zgodna z przepisami dotyczącymi higieny i bezpieczeństwa pracy oraz HACCP.

Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony

Praca tymczasowa oferowana przez agencję:

NIE

Wymiar czasu pracy:

1/1

Zmianowość:

dwie zmiany

Liczba godzin pracy w tygodniu:

40

Data rozpoczęcia:

09.07.2019

Data zakończenia pracy:

09.07.2020

Wynagrodzenie brutto:

od 2086 EUR

System wynagradzania:

Czasowy ze stawką miesięczną

Zawód:

Pozostali kucharze

Zapewnienie wyżywienia:

NIE

Zapewnienie zakwaterowania:

NIE

Zatrudnienie od zaraz:

TAK

Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:

NIE

Praca w wolne dni:

TAK

Sposób aplikowania

Sposób aplikowania:

kontakt przez OHP

Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:

mailowo

Nazwa jednostki:

WK PODKARPACKA

Adres jednostki:

Rzeszów,

Osoba do kontaktu:

Hubert Podgórny

Numer telefonu:

+48 17 8523910 w.34

E-mail:

h.podgorny@ohp.pl

Język aplikacji:

niemiecki

Wymagane dokumenty:

CV w języku niemieckim, list motywacyjny oraz dokumenty potwierdzające kwalifikacje zawodowe/ doświadczenie należy przesyłać na adres mailowy doradcy EURES: h.podgorny@ohp.pl W tytule maila proszę wpisać numer oferty pracy i nazwę stanowiska.

Pozostałe dane

Liczba miejsc pracy:

1

W tym dla niepełnosprawnych:

0

Termin oferty:

od 09.07.2019 do 31.10.2019

Wymagania

Wymagania konieczne

Wykształcenie:

zasadnicze zawodowe, typ :gastronomiczne

Znajomość języków:

niemiecki, w mowie :dobra, w piśmie : przeciętna

Umiejętności:

Zorganizowany i niezależny sposób pracy

Zawód:

Pozostali kucharze

Wymagania inne

Zorganizowany i niezależny sposób pracy, wysokie poczucie odpowiedzialności i asertywności. Umiejętność pracy w stresujących sytuacjach. Kreatywność i talent organizacyjny. Umiejętność zrównoważonego zarządzania czasem. Szkolenie jako szef kuchni lub doświadczenie zawodowe jako kucharz. Dobra znajomość języka niemieckiego (B1 lub lepiej), inny język byłby atutem.

Kod strony: #A1S02