Pracownik bufetu

Oferta nr 10000-1159148360-S Zgłoszona przez: WK PODKARPACKA

oferta_icons_lokal
Burg , Niemcy
oferta_icons_stawka
od 1806 EUR
oferta_icons_data
od 10.07.2019 do 31.10.2019

Warunki pracy i płacy

Miejsce pracy:

Burg , Niemcy

Zakres obowiązków:

Zapewnienie płynnego procesu pracy bufetu. Sprawdzanie porządku i czystości w sekcji bufetu. Przygotowanie i podawanie zimnych i gorących napojów. Całkowity nadzór nad bufetem oraz kontrola zapasów w bufecie.

Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony

Praca tymczasowa oferowana przez agencję:

NIE

Wymiar czasu pracy:

1/1

Zmianowość:

dwie zmiany

Liczba godzin pracy w tygodniu:

40

Data rozpoczęcia:

10.07.2019

Data zakończenia pracy:

10.07.2020

Wynagrodzenie brutto:

od 1806 EUR

System wynagradzania:

Czasowy ze stawką miesięczną

Zawód:

Wydawca posiłków / bufetowy

Zapewnienie wyżywienia:

NIE

Zapewnienie zakwaterowania:

NIE

Zatrudnienie od zaraz:

TAK

Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:

NIE

Praca w wolne dni:

TAK

Sposób aplikowania

Sposób aplikowania:

kontakt przez OHP

Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:

mailowo

Nazwa jednostki:

WK PODKARPACKA

Adres jednostki:

Rzeszów,

Osoba do kontaktu:

Hubert Podgórny

Numer telefonu:

+48 17 8523910 w.34

E-mail:

h.podgorny@ohp.pl

Język aplikacji:

niemiecki

Wymagane dokumenty:

CV w języku niemieckim, list motywacyjny oraz dokumenty potwierdzające kwalifikacje zawodowe/ doświadczenie należy przesyłać na adres mailowy doradcy EURES: h.podgorny@ohp.pl W tytule maila proszę wpisać numer oferty pracy i nazwę stanowiska.

Pozostałe dane

Liczba miejsc pracy:

1

W tym dla niepełnosprawnych:

0

Termin oferty:

od 10.07.2019 do 31.10.2019

Wymagania

Doświadczenie

Wymagane doświadczenie:

1 rok

Wymagania konieczne

Wykształcenie:

zasadnicze zawodowe, typ :gastronomiczne

Znajomość języków:

niemiecki, w mowie :dobra, w piśmie : przeciętna

Uprawnienia:

Ukończone szkolenie w branży gastronomicznej lub doświadczenie zawodowe.

Umiejętności:

Umiejętności organizacyjne

Zawód:

Wydawca posiłków / bufetowy

Wymagania inne

Szkolenia specjalisty od restauracji, ale nie jest to absolutnie konieczne, ewentualnie odpowiednie doświadczenie zawodowe. Odpowiedni wygląd, silna orientacja na klienta i doskonałe umiejętności komunikacyjne. Umiejętności organizacyjne, odpowiedzialność i niezawodność. Znajomość języka niemieckiego na poziomie B2 lub lepsza.

Kod strony: #A1S02