Masarz, pracownik do obróbki mięsa wołowego

Oferta nr 482181 Zgłoszona przez: WK PODLASKA

oferta_icons_lokal
Santovenia de Pisuerga, Hiszpania
oferta_icons_stawka
od 1800 do 2200 EUR
oferta_icons_data
od 03.08.2020 do 29.09.2020

Warunki pracy i płacy

Miejsce pracy:

Santovenia de Pisuerga, Hiszpania

Zakres obowiązków:

Prace związane z obróbką mięsa wołowego: przycinanie, cięcie i ćwiertowanie wołowiny - półtusze. Rozróbka mięsa nożem i dłutami.

Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony

Praca tymczasowa oferowana przez agencję:

NIE

Wymiar czasu pracy:

1/1

Zmianowość:

inna

Liczba godzin pracy w tygodniu:

40

Data rozpoczęcia:

10.08.2020

Data zakończenia pracy:

10.02.2021

Wynagrodzenie brutto:

od 1800 do 2200 EUR

System wynagradzania:

Czasowy ze stawką miesięczną

Zawód:

Pozostali masarze, robotnicy w przetwórstwie ryb i pokrewni

Zapewnienie wyżywienia:

NIE

Zapewnienie zakwaterowania:

TAK

Zatrudnienie od zaraz:

TAK

Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:

NIE

Praca w wolne dni:

NIE

Sposób aplikowania

Sposób aplikowania:

kontakt przez OHP

Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:

Mailowo na adres e-mail: a.kruszewska@ohp.pl

Nazwa jednostki:

WK PODLASKA

Adres jednostki:

Białystok,

Osoba do kontaktu:

Agnieszka Kruszewska

Numer telefonu:

85 651 61 87

E-mail:

a.kruszewska@ohp.pl

Język aplikacji:

angielski
hiszpański

Wymagane dokumenty:

CV w języku hiszpańskim lub angielskim oraz list motywacyjny proszę przesyłać na adres mailowy doradcy EURES: a.kruszewska@ohp.pl W tytule maila proszę wpisać: Hiszpania –pracownik do obróbki wołowiny oraz nr oferty: 482181

Pozostałe dane

Liczba miejsc pracy:

4

W tym dla niepełnosprawnych:

0

Termin oferty:

od 03.08.2020 do 29.09.2020

Uwagi:

W sytuacji trwającej epidemii spowodowanej koronawirusem SARS-CoV-2 decyzja o podjęciu pracy za granicą wiąże się z ryzykiem zarażenia się. Ostateczna decyzja związana ze skorzystaniem z niniejszej oferty pracy należy do osoby ubiegającej się o zatrudnienie za granicą. MRPiPS, WUP, PUP oraz OHP nie ponoszą odpowiedzialności za skutki jakie niesie ze sobą ryzyko zarażenia się w związku z podjęciem pracy za granicą. Przed wyjazdem do pracy za granicą należy sprawdzić aktualne informacje dotyczące wjazdu na terytorium państwa UE/EFTA, na terenie którego ma nastąpić zatrudnienie oraz aktualne informacje związane z stanem epidemii na terenie tego państwa. Zaleca się skorzystanie z informacji KE: https://reopen.europa.eu/pl oraz MSZ: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych

Wymagania

Doświadczenie

Wymagane doświadczenie:

1 rok

Wymagania konieczne

Znajomość języków:

hiszpański, w mowie :słaba, w piśmie : słaba

Umiejętności:

Umiejętność pracy przy obróbce mięsa.

Wymagania inne

Wymagane doświadczenie zawodowe w obróbce mięsa z wykorzystaniem noży lub dłut. Znajomość języka hiszpańskiego na poziomie podstawowym.

Kod strony: #A1S02